Contacte

Posa’t en contacte amb nosaltres

Formulari de contacte

A pizzescongelades.com volem conèixer als nostres clients i poder oferir-vos el millor servei. Emplena el següent formulari per resoldre qualsevol dubte, pregunta o comentari.

Et respondrem al més aviat possible.

    Les nostres dades de contacte

    Informació

    • 654 25 14 14
    • info@pizzescongelades.com

    Imatge de les mans d'un cuiner preparant la massa d'una pizza. La imatge s'utilitza a la pàgina de contacte.

    Estem encantats de connectar amb tu. Si tens qualsevol pregunta, suggeriment  no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Estem aquí per ajudar-te i proporcionar-te la millor experiència gastronòmica possible.

    Pots trucar-nos al nostre número de telèfon principal o enviar-nos un correu electrònic. El nostre amable personal estarà encantat d’atendre les teves trucades i respondre a tots els teus correus electrònics en un temps raonable.

    A la nostra web tens tota la informació que necessites, però si no és suficient per a tu o se t’escapa algun detall. Sempre pots contactar amb nosaltres i et proporcianarem la informació que necessites.

    Ja ho saps, si tens alguna pregunta sobre els nostres productes, serveis o simplement vols un altre tipus d’informació que sigui del teu interès, estem aquí per ajudar-te. La teva satisfacció és la nostra prioritat i estem dedicats a proporcionar-te la millor experiència possible cada vegada que ens visites. Esperem connectar amb tu aviat!